NARAVOSLOVNI TABOR - 1. DAN (torek, 2.4.2024)



Danes smo prišli ob 8.20 na avtobusno postajo, pred šolo. Odpeljali smo se do adrenalinskega parka v naravi. Tam smo plezali in hodili. Nato smo se odpeljali v CŠOD Lipa in imeli kosilo. Razredili smo se v sobe in jih nekaj časa urejali, nato pa odšli po skupinah raziskovat Črmošnjice. Potem smo se igrali na igrišču in pojedli malico. Nato smo odšli na večerjo. Po večerji smo odšli v naravo, kjer smo zakurili ogenj in spekli kruh. Ko je postalo temno, smo odšli v jedilnico in pisali dnevnike. Prvi dan mi je bil zelo všeč.  (Anna Rakun, 5.b)

Danes smo se odpravili v ŠVN v Črmošnjice. Najprej smo se odpravili v adrenalinski park Gače, kjer smo spoznali Tita, ki je bil res srčkan. Potem smo plezali po progi in šli na poučni pohod. Ko smo prišli v dom smo pokosili in imeli razne dejavnosti. Nato smo zakurili taborni ogenj in pekli kruh. Bil je odličen dan in imela sem se lepo. (Sofija Veber, 5.c)

Zbrali smo se pri andraški trgovini. Potem smo se peljali z avtobusom do Črmošnjic. Tam smo šli v adrenalinski park. Oblekli smo se in poslušali navodila. Šli smo plezat in na sprehod. Nato smo se odpeljali v dom Lipa in se razpakirali. (Inaja Jašinsky, 5.d)

Dobili smo se za šolo. Tam nas je pobral avtobus. Po kakšni uri vožnje smo prispeli na našo prvo postojanko, kjer smo pojedli malico in odšli v adrenalinski park. Bilo je noro. Odpravili smo se tudi na kratek poučni sprehod. Ogledali smo si jezero iz katerega črpajo sneg za smučišče. Nato smo se odpravili do doma Lipa. Pojedli smo kosilo. Po njem smo imeli igre v naravi: golf, kegljanje, hoja s hoduljami... Zvečer smo šli na gozdni sprehod. Če bi bil vsak dan tak, bi bilo zelo lepo. (Ula Kos Kumer, 5.a)













Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

petek, 7.10.2022