četrtek, 2. dan

 Danes smo doživeli že veliko zanimivega... Učili smo se, kako streljati z lokom, igrali smo bowling in se zabavali ob športnih igrah...













Zjutraj smo se vstali, se pretegnili in oblekli. Pospravili smo sobo in odšli na zajtrk. Zajtrk je bil zelo dober, saj smo imeli veliko izbire, kaj bomo jedli. Po zajtrku smo se razdelili v tri skupine. Ena je šla na bowling, druga na lokostrelstvo in tretja na športne igre.  Naša skupina je imela najprej lokostrelstvo. V lokostrelstvu sem bil dober in zelo me je zabavalo. Nato smo šli na bowling. Bowling mi je bil od vsega najboljši. Zelo sem se zabaval. Nazadnje smo šli igrat športne igre. Pri športnih igrah smo več ali manj igrali nogomet. Pri nogometu se nisem najbolj zabaval, saj smo se ves čas jezili. Nato smo imeli kosilo. Za kosilo smo imeli pire krompir in čufte. Kosilo mi je bilo še kar vredu. Po kosilu smo imeli malo počitka in nato smo se pripravili na pohod. Na pohodu smo obiskali partizansko bolnišnico Jesen. Nato smo imeli večerjo. Za večerjo je bila, ne vem, če ne, najboljša pica kar sem jih jedel. Zdaj sem napisal dnevnik. Čaka me še disko. (Jakob Predovič, 5.b)

Ko smo se zbudili in uredili, smo v jedilnici pojedli zajtrk. Nato smo se razdelili v tri skupine. V naši skupini smo bili 5.c razred. Najprej smo igrali športne igre. Igrali smo nogomet. Bilo je naporno, ampak smo za las zmagali. Bilo mi je všeč. Kasneje smo šli na lokostrelstvo. Tega sem se zelo veselil. Vsak je ustrelil dvakrat, kasneje pa še enkrat, če si želel.  Moj najboljši strel je bil v rdeč del table. In potem je prišlo še najboljše, to je bowling. Zadel sem 142 točk. Potem smo šli na pohod do bolnišnice Jesen in nato nazaj do hotela. Za večerjo je bila pica, ki je bila zelo dobra. Zdaj nas čaka še disko. Potem pa lahko noč. (Jan Herman, 5.c)

Ko sem se zbudil, so me prijatelji že čakali. Ko smo se uredili, smo igrali družabne igre. Potem so nas učiteljice združile v skupine. Naša skupina je prvo igrala bowling. Bilo mi je všeč, razen, ko sem se udaril v koleno. Zadel sem 139 točk. Potem je naša skupina imela športne igre. Fantje smo igrali nogomet, punce pa boj med dvema ognjema. Zmagali smo. Za zadnjo aktivnost smo imeli lokostrelstvo. Zadel sem le eno rdečo, ena pa se mi je odbila. Današnji pohod je bil do bolnišnice Jesen. Tam je bilo zelo zanimivo. (Maks Košec, 5.a)

V četrtek, 6.10.2022 , smo se imeli zelo fino. Zjutraj smo se zbudili ob sedmih in se pripravili za zajtrk. Po zajtrku smo se razdelili v tri skupine in šli igrat bowling, lokostrelstvo in športne igre. Nato smo šli v sobe in se malo odpočili ter se pripravili na kosilo. Po kosilu smo šli na pohod do partizanske bolnišnice in nazaj. Za večerjo je bila pica, ki je bila zelo dobra in okusna. Pisali smo v dnevnike o našem dnevu. Nato nas čaka disco. Ta dan mi je bil zelo, zelo všeč, ker smo "bowlinglali" in streljali z lokom. Šlo mi je kar vredu. (Tinkara Krk, 5.d)


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

petek, 7.10.2022